Засідання у справі кримчанина, обвинуваченого в зберіганні вибухівки, “суд” в Армянську розгляне 6 квітня

Дата: 25 Березня 2020
A+ A- Підписатися

“Суддя Армянського міського суду” Лариса Лихачова перенесла судове засідання у справі кримчанина Дениса Кашука, обвинуваченого в зберіганні вибухівки. Наступне засідання засідання заплановане на 6 квітня.

Денис Кашук

Про це інформує Крим.Реалії з посиланням на адвоката Сергія Легостова

Захисник розповів, що його підзахисного доставили в “суд” із тригодинним запізненням.

“Під час засідання сторона захисту заявила низку клопотань, одне з яких було про залучення деяких документів про стан здоров’я Дениса Кашука. Суд ці документи долучив. Засідання було перенесено на 6 квітня, в справі фігурують три томи і адвокатам потрібно встигнути з ними ознайомитися, суддя дала нам на це час”, – пояснив Легостов.

Нагадаємо, наприкінці грудня 2019 року співробітники ФСБ затримали в окупованому Сімферополі місцевого жителя Дениса Кашука за підозрою в скоєнні злочинів, передбачених статтями 222 (незаконне придбання, передання, збут, зберігання, перевезення або носіння зброї, її основних частин, боєприпасів) та 222-1 (незаконне придбання, передання, збут, зберігання, перевезення або носіння вибухових речовин або вибухових пристроїв) Кримінального кодексу РФ. 

Його дружина каже, що він не виходив на зв’язок з 17 грудня, а в їхньому будинку відбувся обшук.

Чоловіка змусили написати заяву про відмову від адвоката, яку йому продиктував слідчий. Рідні арештованого підтвердили, що Кашук був змушений це робити заради безпеки близьких. Наступного дня в його будинку провели обшук  вилучили техніку й електронні носії. 

Прокуратура Автономної Республіки Крим відкрила кримінальне провадження за фактом затримання чоловіка російськими силовикам.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter