Запрацював КПВВ “Станиця Луганська”

Дата: 05 Жовтня 2020
A+ A- Підписатися

Контрольно-пропускний пункт “Станиця Луганська” відновив свою роботу. 

Про це повідомляють у Держприкордонслужбі. 

КПВВ відкрили у зв’язку зі зниженням рівня пожежонебезпеки в регіоні. У відомстві наголосили, що всі інші КПВВ на Донбасі працюють за осіннім графіком: щоденно із 7:00 до 18:30. Однак у бік тимчасово окупованої території після 18:00 людей не пропускатимуть з міркувань безпеки. 

Прикордонники нагадали про те, що щоденний пропуск людей наразі проводять лише в “Станиці Луганській”, адже бойовики блокують пропуск дорожнім коридором “Курахове – Донецьк”, а рух через КПВВ “Новотроїцьке” обмежили, оскільки рух коридором “Маріуполь – Донецьк” бойовики дозволяють лише двічі на тиждень.

Нагадаємо, що 30 вересня на Луганщині почалися масштабні пожежі, що охопили понад 9300 га. У зв’язку з цим в Офісі генерального прокурора навіть розпочали кримінальні провадження за статтею “Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки”. Також у Станично-Луганській райдержадміністрації з посиланням на місцевих жителів повідомляли про те, що проросійські бойовики спровокували одну з пожеж у лісовому масиві. 

Згодом пожежа знищила сервісну зону в пропускному пункті. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter