Пожежа знищила сервісну зону на лінії розмежування на Луганщині

Дата: 02 Жовтня 2020
A+ A- Підписатися

На Луганщині внаслідок пожежі згоріли об’єкти у сервісній зоні контрольного пункту в’їзду-виїзду “Станиця Луганська”. 

Про це повідомили в Держприкордонслужбі. 

Пожежа на Луганщині. Вогонь поширився до КПВВ «Станиця Луганська»

‼Пожежа на Луганщині. Вогонь поширився до КПВВ «Станиця Луганська»Зараз у контрольно-пропускному пункті уже частково пошкоджено елементи інфраструктури. На місце прибули пожежні команди ДСНС, з якими прикордонники вживають усіх заходів для локалізації займання. Ситуацію також ускладнюють сильні пориви вітру.Нагадаємо, що через пожежу та загрозу детонації боєприпасів пропуск у КПВВ тимчасово припинений за рішенням командувача ООС. Цивільні особи були негайно відведені на безпечну відстань.https://is.gd/xzQMzr

Опубліковано Державна прикордонна служба України Четвер, 1 жовтня 2020 р.

 

Спочатку КПП закрили через детонування боєприпасів, а людей, які перебували поряд, відвели на безпечну відстань. Однак згодом пожежа перекинулась і на саму будівлю пункту пропуску. Прикордонники розповідали, що полум’я пошкодило елементи інфраструктури, однак пожежники не могли загасити займання через сильний вітер. 

Пізніше  регіональний координатор проєкту “Діалог безпеки” Євген Васильєв повідомив, що пожежа знищила частину будівель біля КПП. На власній сторінці у фейсбуку він виклав фотографії, які йому надіслали люди. 

Ну и конечно всем интересно, как выглядит единственный работающий КПВВ в Луганской области на линии фронта. Наши люди из Станицы делятся с нами информацией.

Опубліковано Yevhenii Vasyliev Четвер, 1 жовтня 2020 р.

Наразі КПП не працює. Рятувальники досі працюють над ліквідацією наслідків пожежі. 

Нагадаємо, що 30 вересня на Луганщині почалися масштабні пожежі, що охопили понад 9300 га. У зв’язку з цим в Офісі генерального прокурора навіть розпочали кримінальні провадження за статтею “Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки”. Також у Станично-Луганській райдержадміністрації з посиланням на місцевих жителів повідомляли про те, що проросійські бойовики спровокували одну з пожеж у лісовому масиві. 

Нагадаємо, що міст у Станиці Луганській – єдиний КПВВ на лінії розмежування в Луганській області. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter