Захарченко вигнав полонених в Донецьку на місце ранкового обстрілу

Дата: 22 Січня 2015
A+ A- Підписатися

Бойовики “ДНР” знову вигнали полонених українських військових на вулиці Донецька. Їх привели на місце, де сьогодні стався обстріл, під час якого загинуло від 9 до 15 людей.

Фото “параду полонених” з`явилося у twitter видання “Новости Донбасса“:

Також фото українських полонених на місці обстрілу зупинки у Донецьку, що стався сьогодні вранці, містяться у twitter журналіста і блогера Крістофера Міллера.

Українська правда” повідомляє, що лідер “ДНР” Олександр Захарченко сьогодні заявив: Я цих “кіборгів” сьогодні вижену на те місце, де загинули люди, і виведу на вулиці, щоб бачили, з ким ми воюємо. Я не міг, на жаль, всіх розстріляти. Вони пішою ходою сьогодні пройдуть від аеропорту до тієї зупинки і попросять вибачення“.

Міністерство оборони України заявляє, що тролейбус у Донецьку 22 січня обстріляли бойовики: “Обстріляний тролейбус знаходився на відстані більше 15 кілометрів від місця дислокації сил АТО, що виключає їх причетність до жахливого акту“. 

Також журналіст “Громадського ТБ” Олексій Мацука пише, що застосований сьогодні при цьому “кочівний” міномет, встановлений у мікроавтобусі, вже застосовувався три дні тому в іншому районі Донецька.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter