За зґвалтування дітей та розповсюдження дитячого порно жінка з Дніпра отримала дев’ять років в’язниці

Дата: 10 Січня 2022
A+ A- Підписатися

Індустріальний районний суд у Дніпрі відправив на дев’ять років до в’язниці місцеву мешканку, яка ґвалтувала дітей та розповсюджувала дитяче порно. 

Про це повідомили в Офісі генпрокурора. 

Фото: eurojust.europa.eu
 
У минулому засуджена сама була жертвою ґвалтівника, але вступила з ним у змову і систематично ґвалтувала малолітніх віком від чотирьох до восьми років. Також вона допомагала кривднику знімати дитяче порно, щоб розповсюджувати його в мережі.  

Учасник цієї групи, який протягом 17 років ґвалтував, розбещував дітей та розповсюджував відео з ними, вже отримав 12 років позбавлення волі. Скоювати злочини йому допомагали п’ятеро осіб, зокрема засуджена та ще одна жінка. Остання примушувала створювати порно двох своїх дітей.

Нагадаємо, що торік Верховна Рада ухвалила закон, яким посилила покарання за сексуальне насильство та сексуальну експлуатацію дитини. Відтоді за придбання або зберігання дитячого порно можна отримати до трьох років в’язниці.

Як свідчить дослідження ЮНІСЕФ, яке фонд проводив серед українських дітей 14–18 років, 11% з них показували своє оголене тіло, а 10,4% дозволяли торкнутися до його голих частин або обмацати себе. 7,8% опитаних займалися сексом за певну плату, а 3,2% погоджувалися сфотографуватись або знятись у фільмі в оголеному вигляді.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter