За п’ять днів з Костянтинівки евакуювали ще сто дітей – ОВА

Дата: 09 Жовтня 2024
A+ A- Підписатися

У місті Костянтинівка Донецької області нині залишаються приблизно 17 800 осіб, серед яких 340 дітей. Пʼять днів тому кількість населення міста становила 18 тисяч, з них 440 – діти.

Про це в ефірі телемарафону повідомив керівник Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін, пише “Суспільне Донбас”.

Фото: Новини Краматорського району

Голова ОВА зазначив, що за останні 30 днів з міста виїхали більш ніж 2 тисячі людей.

Російська армія щодня обстрілює Костянтинівку керованими авіабомбами та балістичними ракетами, через що майже щодня гинуть місцеві жителі.

Філашкін розповів, що за допомогою комендантської години тамтешня влада та військові прагнуть зберегти життя мешканців міста. Так, під час комендантської години люди можуть пересуватися до укриттів та бомбосховищ, а також евакуюватися за межі регіону. На блокпостах дозволяють виїзд тим, хто вирішив залишити місто.

Нагадаємо, що росіяни 6 жовтня атакували КАБами Костянтинівку Донецької області, загинула людина, ще двоє дістали поранення. Унаслідок атаки пошкоджені дві багатоповерхівки, адмінбудівля, крамниця, кав’ярня, банк, пошта і лінія електропередач.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter