За минулу добу окупанти поранили на Херсонщині п’ятьох людей, а сьогодні вранці через обстріл Херсона постраждав чоловік

Дата: 20 Серпня 2024
A+ A- Підписатися
Уранці 20 серпня війська окупантів здійснили обстріл Корабельного району в Херсоні, внаслідок цього поранення зазнав 49-річний чоловік. Крім того, минулої доби росіяни поранили на Херсонщині п’ятьох людей, серед них одна дитина.
 
Про це повідомили очільник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко та пресслужба поліції Херсонщини.
 
Наслідки російських обстрілів Херсонщини. Джерело: поліція області

“Зранку російські окупанти вдарили по Корабельному району. Поранення дістав 49-річний чоловік”, – йдеться в повідомленні.

За його словами, потерпілий сам звернувся до медиків. У нього діагностували контузію та мінно-вибухову травму.

Крім того, за даними поліції області, минулої доби через російські обстріли поранень зазнали п’ятеро цивільних, серед яких одна дитина.

Також через обстріли пошкоджені 29 об’єктів: 17 приватних будинків, заклад позашкільної освіти, шість автомобілів, газопроводи, гараж та господарча споруда.

“Російські агресори вкотре атакували цивільну інфраструктуру Бериславського та Херсонського районів з артилерії, реактивних систем залпового вогню, мінометів, танків та БпЛА. Під вогневим ураженням армії РФ перебували Херсон, Антонівка, Білозерка, Садове, Первомайське, Понятівка, Приозерне, Томина Балка, Благовіщенське, Комишани, Берислав, Червоний Маяк, Бургунка та Михайлівка”, – йдеться в повідомленні.

Наслідки російських обстрілів Херсонщини. Джерело: поліція області

До медичного закладу по допомогу звернувся 57-річний житель Берислава, який уранці 17 серпня потрапив під ворожий артобстріл міста. Лікарі діагностували в чоловіка вибухову травму та контузію.

Учора вдень російські війська скинули вибухівку з дрона в передмісті Херсона – Антонівці. В результаті вибухову травму та контузію отримала 36-річна жінка, яка в момент атаки перебувала в магазині. Також пошкоджено два приватні будинки й газопровід.

Увечері 19 серпня росіяни знову скинули в населеному пункті вибухівку з безпілотника. Постраждала 34-річна працівниця патрульної поліції, яка перебувала поза службою. Жінку доправили до лікарні з контузією, вибуховою та черепно-мозковою травмами. Механічних пошкоджень зазнав автомобіль поліцейської. 

Пізніше на подвір’ї приватного будинку в Антонівці внаслідок аналогічної атаки отримала мінно-вибухову травму та уламкове поранення ноги 40-річна жінка.

У поліції додали, що минулої доби окупанти систематично обстрілювали й Херсон.

“Вдень росіяни скинули вибуховий пристрій із БпЛА на територію підприємства у Дніпровському районі, там пошкоджено мікроавтобус. Також у результаті дронової атаки пошкоджено будівлю закладу позашкільної освіти й автомобіль у центрі міста”, – уточнили правоохоронці.

У ніч на 20 серпня під артилерійським обстрілом росіян перебувало Текстильне, що в Дніпровському районі міста. Снарядами пошкоджено два газопроводи, і постраждала 14-річна дівчина, яка отримала контузію, черепно-мозкову травму та струс головного мозку.

Нагадаємо, увечері 19 серпня, у понеділок, російські війська скинули вибухівку з дрона на цивільне авто в Дніпровському районі Херсона. Унаслідок цього постраждала жінка.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter