За минулу добу на Херсонщині війська РФ вбили чотирьох людей і поранили ще п’ятьох цивільних

Дата: 05 Жовтня 2024
A+ A- Підписатися
За добу 4 жовтня на Херсонщині внаслідок російських атак загинули четверо людей, ще п’ятеро цивільних зазнали поранень. Найбільше людей постраждали від атак безпілотниками.
 
Про це повідомили пресслужба поліції області та голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін.
 

За даними правоохоронців, минулої доби по правобережжю Херсонської області війська РФ били із мінометів, артилерії та різних видів безпілотників.

Від ворожих комбінованих атак потерпали Херсон, Антонівка, Придніпровське, Садове, Станіслав, Понятівка, Кізомис, Білозерка, Комишани, Берислав, Червоний Маяк та Новоолександрівка.

Поліція зафіксувала пошкодження 24 об’єктів: 18 приватних будинків, двох автомобілів, газопроводу та трьох складських приміщень.

На світанку 4 жовтня росіяни скинули вибухівку з дрона на Кізомис. Внаслідок удару постраждав 54-річний чоловік, який їхав на мопеді. Його доправили до лікарні з вибуховою травмою, пораненням передпліччя й відкритим переломом руки.

Опівдні окупанти з міномета вдарили по Понятівці. Постраждав 38-річний чоловік, він дістав вибухову травму, різану рану передпліччя та вогнепальне поранення ноги.

Вчора вдень війська РФ атакували з безпілотника Станіслав. Внаслідок скиду вибухівки загинув 54-річний працівник підприємства, його 45-річний колега тримав вибухову травму й уламкове поранення грудної клітини.

По Антонівці росіяни били FPV-дронами та вночі обстрілював селище з артилерії. Внаслідок влучання снарядів спалахнули три будинки, вогонь загасили працівники ДСНС. Після ліквідації пожежі стало відомо, що загинула одна людина, нині її особа встановлюється.

Вдень у Дніпровському районі Херсона через удар ворожого дрона загинула 77-річна жінка. Зазнали пошкоджень приватний будинок і два автомобілі. З артилерії противник бив по прибережній зоні району, снарядами пошкоджено газопровід та приватний будинок.

У лікарні від тяжких поранень помер 86-річний херсонець, який 22 вересня у Дніпровському районі міста потрапив під атаку ворожого дрона.

По медичну допомогу звернулися двоє жителів Білозерки. Вони отримали травми вночі 3 жовтня внаслідок російського обстрілу селища, коли снаряд влучив у їхнє подвір’я.

Раніше ZMINA повідомляла, що в ніч на 4 жовтня через артобстріл селища Білозерка на Херсонщині загинув чоловік. Крім того, минулої доби через російські атаки в області загинула ще одна людина і четверо цивільних зазнали поранень. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter