За минулу добу на Херсонщині війська РФ поранили вісьмох людей

Дата: 19 Жовтня 2024
A+ A- Підписатися

За добу що минула армія РФ атакувала з артилерії, мінометів та дронів цивільну інфраструктуру Бериславського та Херсонського районів. Унаслідок обстрілів в області постраждали восьмеро людей.

Про це інформує пресслужба Головного управління Національної поліції Херсонської області.

“Від комбінованих обстрілів противника потерпали Херсон, Антонівка, Зеленівка, Білозерка, Микільське, Комишани, Станіслав, Садове, Мала Сейдеменуха, Нововоронцовка, Золота Балка та Одрадокам’янка. Внаслідок російських атак пошкоджено 26 об’єктів: 12 приватних та три багатоквартирні будинки, школу, будівлю сільради, вісім автомобілів та автобус”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що армія країни-агресора завдала артилерійського удару по Микільському. Внаслідок атаки отримав поранення 60-річний староста села. Чоловіка ушпиталили з вибуховою травмою та уламковим пораненням передпліччя. У населеному пункті пошкоджено школу, будівлю старостату, автомобіль та п’ять приватних будинків.

У Станіславі росіяни атакували з безпілотника автомобіль швидкої медичної допомоги, транспортний засіб зазнав пошкоджень. Медичні працівники не постраждали. Крім того, пошкоджені два приватні будинки та цивільний автомобіль.

Поблизу Чарівного під час роботи у полі на міні підірвався 31-річний тракторист. Чоловік дістав вибухову травму і садна обличчя. Сільгосптехніка пошкоджена.

У Дніпровському районі Херсона через атаку російського БпЛА отримав мінно-вибухову травму і поранення голови 45-річний чоловік. Він самостійно звернувся по медичну допомогу.

Окупанти скинули з дрона вибухівку на працівників комунальної служби, які проводили ремонтні роботи пошкодженого обстрілом будинку. Внаслідок удару отримали вибухові травми та вогнепальні рани різних частин тіла п’ятеро чоловіків віком від 24 до 47 років.

У Комишанах артилерійським вогнем окупанти пошкодили приватний будинок, а також у Білозерці – два приватні будинки й автомобіль.

У Нововоронцовці вороги вдарили дронами по двоповерховому будинку, а також по приватному будинку в Золотій Балці, обидві будівлі зазнали пошкоджень.

Через скиди з безпілотників також пошкоджено приватний будинок у Зеленівці та автомобіль у Нововоронцовці.

Внаслідок скиду з дрона пошкоджено автомобіль і в центрі Херсона. Два багатоповерхові будинки пошкоджено в результаті атаки FPV-дрона.

Зазначається, що на місцях російських атак працювали слідчі, вибухотехніки та криміналісти.

Раніше ZMINA повідомляла, що 18 жовтня в Херсоні росіяни атакували безпілотником працівників обласної комунальної аварійно-рятувальної служби. П’ятеро людей зазнали поранень.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter