За минулу добу на Харківщині росіяни вбили цивільну жінку і поранили ще дев’ятьох людей

Дата: 29 Червня 2024
A+ A- Підписатися
Впродовж доби 28 червня через російські обстріли Харківської області загинула жінка, крім того, ще дев’ятеро людей зазнали поранень.
 
Про це повідомили у поліції Харківської області.
 
Наслідки російських обстрілів Харківщини. Фото: поліція області

“Протягом минулої доби військові РФ застосували проти мирного населення Харківської області авіацію, артилерію, міномети, РСЗВ, ракети та авіацію. Є загиблі та поранені цивільні мешканці. Слідчі провели 23 огляди місць подій, внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості щодо 17 кримінальних проваджень, пов’язаних зі збройною агресією РФ”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що 28 червня росіяни атакували керованими авіабомбами село Варварівку, де загинула цивільна. У селі Циркуни, по якому тричі вдарили керованими авіабомбами, пошкоджено десять приватних будинків. Поранено восьмеро людей.

У селі Білий Колодязь внаслідок ворожого артилерійського обстрілу уламкові поранення та вибухові травми отримала жінка, також пошкоджено приватний будинок.

Також в поліції зазначили, що на Харківщині триває евакуація населення з населених пунктів, які потерпають від постійних обстрілів з боку окупантів. 28 червня поліцейські вивезли в більш безпечні райони з Липецької та Вовчанської територіальних громад 23 людини, у тому числі 1 дитину.

Нагадаємо, рада оборони Харківської області ухвалила рішення про примусову евакуацію родин із дітьми з небезпечних для проживання населених пунктів Ізюмського, Богодухівського, Купʼянського та Чугуївського районів регіону.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter