За минулу добу через обстріли російськими військами Вовчанська загинув чоловік

Дата: 20 Липня 2023
A+ A- Підписатися

20 липня вранці армія РФ обстріляла прикордонне місто Вовчанськ на Харківщині, у результаті атаки загинув цивільний чоловік.

Про це повідомив очільник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Наслідки обстрілів Харківщини з боку військ РФ. Фото: поліція Харківської області

Сьогодні зранку російські окупанти вкотре обстріляли м. Вовчанськ Чугуївського району. На жаль, загинув 40-річний цивільний чоловік. Наразі на місце виїхали екстрені служби“, йдеться у повідомленні.

Також впродовж минулої доби окупанти з мінометів, ствольної та реактивної артилерії та іншого озброєння обстрілювали населені пункти Богодухівського, Харківського, Куп’янського та Чугуївського районів.

Впродовж учорашнього дня Вовчанськ обстрілювався кілька разів. В місті пошкоджено щонайменше чотири приватних житлових будинки, господарчі споруди, сталися пожежі“, зазначив Синєгубов.

Наслідки обстрілів Харківщини з боку військ РФ. Фото: поліція Харківської області

Як повідомив начальник Харківської ОВА, внаслідок обстрілів Куп’янська із самохідного міномета “Тюльпан” пошкоджено щонайменше 11 приватних житлових будинків.

Ворог обстрілював околиці сіл Івашки та Одноробівка Богодухівського району, населені пункти Дворічна, Западне та Синьківка Куп’янського району, Козача Лопань та Стрілеча Харківського району та інші.

Синєгубов зауважив, що на Куп’янському напрямку українські військові надійно тримають оборону та нищать ворога, просування вперед у росіян немає.

Нагадаємо, станом на початок липня внаслідок повномасштабної війни Росії проти України на Харківщині загинули щонайменше 2038 цивільних, з них 77 – діти.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter