За минулу добу армія РФ вбила на Херсонщині чотирьох цивільних і поранила ще десятьох

Дата: 29 Червня 2024
A+ A- Підписатися
Впродовж доби, що минула, російська армія атакувала Херсон та 22 населених пункти області. Унаслідок обстрілів загинули четверо людей, ще десятеро цивільних зазнали поранень. Крім того, вранці 29 червня окупанти поранили ще двох людей у селі Наддніпрянське на Херсонщині.
 
Про це повідомив начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.
 

“Під ворожим вогнем та авіаударами опинилися Шляхове, Одрадокам’янка, Новокаїри, Янтарне, Дар’ївка, Микільське, Новоолександрівка, Білоусове, Крупиця, Білозерка, Новоберислав, Львове, Михайлівка, Томина Балка, Золота Балка, Комишани, Наддніпрянське, Антонівка, Садове, Тягинка, Новотягинка, Ольгівка та місто Херсон. Через російську агресію 4 людини загинули, ще 10 – дістали поранення”, – написав посадовець.

За його словами, російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області, зокрема пошкоджено багатоповерхівку та 22 приватні будинки. Зафіксовано влучання в магазини та газопровід.

У Херсонській МВА додали, що російські окупанти обстріляли Херсонську міську громаду шість разів. Пошкоджено шість приватних будинків, будівлю магазину, три цивільні автомобілі та ділянку газогону.

Згідно з повідомленням, ураження внаслідок обстрілів зафіксовані в Херсоні, Комишанах та Наддніпрянському.

“Внаслідок російських ворожих обстрілів Херсонської міської територіальної громади за минулу добу 5 людей отримали поранення різного ступеня тяжкості”, – йдеться у повідомленні.

Усім постраждалим надали медичну допомогу.

Крім того, за даними Херсонської ОВА, вранці 29 червня окупанти обстріляли село Наддніпрянське на Херсонщині, там постраждали двоє людей.
 
“У 57-річної жінки діагностували вибухову та черепно-мозкову травми, підшкірну гематому тім’яної області. Медики надали потерпілій допомогу на місці, від госпіталізації вона відмовилась”, – зазначили в ОВА.
 
Із забійною травмою голови госпіталізували 41-річного чоловіка, йому надають необхідну допомогу.
 
Нагадаємо, вдень 28 червня, у пʼятницю, російські військові з безпілотника атакували Дніпровський район Херсона, а також Білозерку. Внаслідок цього поранення дістали двоє жінок.
Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter