За минулу добу армія РФ вбила на Донеччині двох людей

Дата: 15 Жовтня 2023
A+ A- Підписатися
Впродовж доби 14 жовтня на Донеччині росіяни вбили двох цивільних та поранили ще одну людину.
 
Про це повідомив очільник Донецької ОВА Ігор Мороз.
 
Наслідки російських обстрілів Донеччини

“В Авдіївці на Донеччині 14 жовтня росіяни вбили двох жителів. Ще одна людина в області за добу дістала поранення”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що загальна кількість жертв по області з початку повномасштабної війни сягає 1740, поранених – 4256.

За словами речниці Донецької обласної прокуратури Анастасії Мєдвєдєвої, 14 жовтня о 13:40 російська армія обстріляла місто Авдіївку. Від влучання снарядів по території приватного домоволодіння загинула 58-річна жінка, яка перебувала на подвір’ї.

Також вона додала, що близько 14:00 російські окупанти атакували селище Очеретине Покровського району, внаслідок чого отримав поранення чоловік 26 років.

“Його зі струсом мозку, переломом та уламковими пораненнями доставили до лікарні для надання медичної допомоги. За попередніми даними, обидва населені пункти армія РФ обстріляла з артилерії”, – зазначила Мєдвєдєва.

Нагадаємо, вдень 14 жовтня в Авдіївці російські військові вдарили ударним безпілотником по машині, яка возила хліб цивільним. 

Раніше ZMINA повідомляла, що впродовж доби 13 жовтня, російська армія завдала поранень 22 цивільним мешканцям Донецької області.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter