Росіяни вдарили по автівці, що розвозила хліб мешканцям Авдіївки

Дата: 14 Жовтня 2023
A+ A- Підписатися

У Авдіївці на Донеччині російські військові вдарили ударним безпілотником по машині, яка возила хліб цивільним. 

Про це розповів начальник Авдіївської МВА Віталій Барабаш.

Скриншот відео

Російські війська останні дні активізували наступ у районі Авдіївки та Первомайського, водночас як зазначають в американському Інституті вивчення війни, ці атаки не досягли бажаного успіху. 

Барабаш розповідає, що по позиціях українських військових росіяни масовано б’ють з усіх видів озброєння, а над містом постійно кружляють БПЛА, які корегують російські удари по скупченню людей. Досі в Авдіївці лишається приблизно 1600 людей. 

Коментуючи обстріл по автівці, що розвозила хліб, Барабаш іронічно додав, що росіяни поцілили у “гіперважливий стратегічний військовий об‘єкт” та “центр прийняття рішень”. 

“Ще й виклали це відео у себе в каналах, виставивши цей сором великою “побєдою”. Насправді це було б дуже смішно, якби не було так сумно. Наші хлопці – співробітник і волонтер Авдіївської адміністрації – дивом залишились живими. В той день вони везли місцевим мешканцям Авдіївки хліб і точно не очікували такої підступної атаки”, – розповів Барабаш. 

Нагадаємо, що російські військові періодично гатять по тим, хто допомагає евакуюватись з небезпечних регіонів, а також возить гуманітарну допомогу. Нещодавно естонські волонтери потрапили під удар російських військ у Харкові. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter