За добу внаслідок обстрілів поранення дістали двоє жителів Донеччини та четверо мешканців Херсонщини

Дата: 21 Грудня 2023
A+ A- Підписатися

20 грудня, у середу, у Донецькій області російські війська поранили двох цивільних, а у Херсонській – чотирьох. 

Про це пишуть очільники тамтешніх ОВА – Ігор Мороз та Олександр Прокудін.

Фото: поліція Херсонської області

Так, за 20 грудня росіяни поранили двох жителів Донеччини – у Красногорівці та Торецьку. Загалом з початку повномасштабної війни в області загинули 1792 людини, поранення дістали 4384. Кількість вбитих у Маріуполі та Волновасі наразі встановити неможливо. 

Тим часом на Херсонщині окупанти здійснили 131 обстріл, випустивши 687 снарядів з мінометів, артилерії, “градів”, танків, ПТРК, БПЛА та авіації. По Херсону окупанти випустили 30 снарядів.

Російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області, територію заводу у Херсоні. Внаслідок цього четверо людей дістали поранення.

Нагадаємо, що у ніч проти 20 грудня під час обстрілу Херсона російські окупанти вдарили по складу з гуманітарною допомогою Українського Червоного Хреста. Внаслідок обстрілу ніхто не постраждав, але вся гуманітарна допомога згоріла.

А 19 грудня на Херсонщині внаслідок російських обстрілів отримали поранення 16 цивільних, серед яких – четверо дітей. Росіяни поцілили в житлові квартали населених пунктів області, обʼєкт критичної інфраструктури та заклад професійно-технічної освіти в Херсонському районі.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter