У Херсоні окупанти знищили склад гуманітарної допомоги Червоного Хреста

Дата: 20 Грудня 2023
A+ A- Підписатися

У ніч проти 20 грудня під час обстрілу Херсона російські окупанти поцілили в склад з гуманітарною допомогою Українського Червоного Хреста. Внаслідок обстрілу ніхто не постраждав, але вся гуманітарна допомога згоріла.

Про це повідомляє Червоний Хрест України.

Фото: Червоний Хрест України

“Сьогодні вночі внаслідок чергового обстрілу Херсона було повністю зруйновано склад з гуманітарною допомогою Херсонської обласної організації Українського Червоного Хреста. Співробітники та волонтери Херсонської обласної організації Українського Червоного Хреста не постраждали”, – йдеться в повідомленні.

Відбулося пряме влучання та внаслідок цього виникла пожежа, яка повністю знищила запаси гуманітарної допомоги для жителів Херсонщини, що зберігалися на складі.

Робота над ліквідацією наслідків триває.

Фото: Червоний Хрест України

Товариство Червоного Хреста України – це всеукраїнська, добровільна, гуманітарна організація, яка допомагає державі в наданні гуманітарної допомоги під час війни та в мирний час. Вона реагує на надзвичайні ситуації в країні, забезпечуючи допомогу людям, що опинилися в складних життєвих обставинах.

Товариство є частиною Міжнародного руху Червоного Хреста і Червоного Півмісяця.

Нагадаємо, 19 грудня на Херсонщині внаслідок російських обстрілів отримали поранення 16 цивільних, серед яких – четверо дітей. Росіяни поцілили в житлові квартали населених пунктів області, обʼєкт критичної інфраструктури та заклад професійно-технічної освіти в Херсонському районі.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter