За добу окупанти 16 разів обстріляли Сумщину: є загибла, серед поранених – дитина

Дата: 20 Червня 2023
A+ A- Підписатися

Протягом 19 червня російські військові вчинили 16 обстрілів Сумської області. Правоохоронці зафіксували 101 вибух. Внаслідок цього пошкоджені житлові будинки, загинула людина. Ще троє цивільних дістали поранення, серед них – дитина.

Про це повідомляє Сумська обласна військова адміністрація.

Фото: Поліція Сумської області

Так, окупанти били по Миропільській, Хотинській, Краснопільській, Білопільській, Юнаківській, Шалигинській та Новослобідській громадах.

По Хотинській, Білопільській та Середино-Будській громадах росіяни били з мінометів.

По Краснопільській – з мінометів та артилерії. Внаслідок одного з артобстрілів сталося пряме влучання в житловий будинок. Травмувалися цивільна особа та 12-річна дитина, також пошкоджено житловий будинок.

Миропільську громаду російські війська теж обстрілювали з артилерії та мінометів. Крім того, вони скинули з БпЛА квадрокоптерного типу гранату “Ф-1”. Через обстріл пошкоджені приватний будинок та гаражне приміщення.

У Юнаківській громаді окупанти поцілили по житловому будинку, унаслідок чого загинула жінка та одна цивільна дістала поранення. 

На Новослобідську громаду росіяни скинули сім мін. Шалигинську – обстріляли з гранатомета.

Нагадаємо, що 18 червня внаслідок чергового обстрілу військами РФ Сумської області загинув поліцейський з міста Білопілля та його чотирирічний син, які бігли в укриття.

У поліції повідомили, що загиблим виявився оперуповноважений сектору кримінальної поліції відділення поліції № 1 Сумського районного управління поліції старший лейтенант поліції Роман Бабенко.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter