За добу на Донеччині росіяни масовано обстріляли Торецьку громаду, Авдіївка зазнала ракетного удару

Дата: 07 Липня 2023
A+ A- Підписатися

На Донеччині впродовж доби 7 липня російська армія масовано обстріляла Торецьку громаду, Авдіївка зазнала ракетного удару: одна людина загинула, три поранені.

Про це повідомив керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко

Джерело: телеграм-канал Павла Кириленка

На Волноваському напрямку під обстрілами опинилися Вугледар і Пречистівка. Там обійшлося без жертв, уточнив очільник ОВА.

На Донецькому напрямку Авдіївка зазнала ракетного удару. Зафіксовано обстріли Красногорівки та Костянтинівки Мар’їнської громади, околиць Очеретинської громади.

За добу росіяни п’ять разів обстріляли Курахівську громаду, пошкодили три будинки в Іллінці та інфраструктурний об’єкт у Гірнику.

На Горлівському напрямку численних обстрілів зазнала Торецька громада. У Торецьку одна людина загинула, дві поранені. Пошкоджені 11 будинків, дитсадок і дві крамниці.

У Північному поранення отримала одна людина. Пошкоджені чотири будинки й три інфраструктурні об’єкти. У Часовоярській громаді пошкоджена багатоповерхівка, приватний будинок і дві нежитлові будівлі.

У Соледарській громаді під вогнем опинилися Васюківка та Роздолівка.

На Лисичанському напрямку росіяни 16 разів обстріляли Лиманську громаду: у Колодязях зруйнували два будинки, один пошкодили, у Ямполівці зруйновані один і один будинок пошкодили.

Раніше ZMINA повідомляла про те, що російські військові під час чергового обстрілу Донеччини пошкодили низку об’єктів цивільної інфраструктури, зокрема ліцей і церкву, а в селищі Переїзному Званівської громади вбили жінку.

Нагадаємо, що Донеччина є одним з найбільш постраждалих унаслідок повномасштабного вторгнення росіян регіонів в Україні. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter