За день на Донеччині російські окупанти вбили двох людей та поранили ще 10 цивільних

Дата: 12 Жовтня 2024
A+ A- Підписатися

Упродовж 12 жовтня на Донеччині в різних районах області російські військові вбили двох людей та поранили ще 10 цивільних. Серед загиблих 19-річний юнак.

Про це повідомили у Донецькій обласній прокуратурі.

Джерело: Донецька обласна прокуратура

“За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. ч. 1, 2 ст. 438 КК України)”, – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, 12 жовтня 2024 року на автодорозі між селами Улакли та Дачне Волноваського району відбулося пряме влучання ворожого FPV-дрону в цивільний автомобіль, у якому загинув 19-річний водій.

Також армія РФ завдала удару по селищу Курахівка Покровського району. У результаті дістала тілесні ушкодження, несумісні з життям, 84-річна пенсіонерка. 

Джерело: Донецька обласна прокуратура

Крім того, війська РФ обстріляли місто Селидове, де від влучання засобів ураження було травмовано двох чоловіків та жінку. 

Під приціл окупантів потрапило і місто Сіверськ, осколкових поранень та мінно-вибухових травм зазнали двоє місцевих жителів 23 та 25 років.

Під час атаки армії держави-агресора на місто Мирноград, перебуваючи у будинку, поранень зазнала подружня пара. Ще трьох цивільних 46, 50 і 73 років поранено у селищі Шевченко.

Раніше ZMINA повідомляла, що 7 жовтня на Донеччині, в селі Іллінка Курахівської громади, під час евакуаційної місії 6 жовтня загинув волонтер з Харкова на імʼя Тигран. Росіяни атакували FPV-дроном автомобіль, у якому перебували представники волонтерської організації. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter