За час існування жіночих купе ними скористалися 192 тисячі пасажирок – “Укрзалізниця”

Дата: 12 Серпня 2024
A+ A- Підписатися

192 тисячі жінок уже скористалися жіночими вагонами та купе. Ці квитки мають найбільшу популярність, тому їх розкуповують найшвидше.

Про це в ефірі телемарафону розповів керівник пасажирського напрямку “Укрзалізниці” Олександр Перцовський.

Фото: Інтерфакс-Україна

“На сьогодні 192 тисячі пасажирок проїхало в жіночих вагонах, купе. Це є найбільш задоволений сегмент наших клієнтів”, – зазначив Перцовський.

Він підкреслив, що жіночі вагони чи купе не відрізняються від інших ні за рівнем комфорту, ні за іншими додатковими умовами, а ціна квитків на них залишається такою самою.

Крім того, він повідомив, що в дитячих вагонах, які “Укрзалізниця” запустила з 8 серпня, передбачається спеціальне дитяче меню, розроблене в співпраці з Євгеном Клопотенком, а також настільні ігри та інші розваги. У цих вагонах працюватимуть провідники, які пройшли навчання від ЮНІСЕФ з питань комунікації з дітьми та надання першої допомоги.

Нагадаємо, що на початку серпня “Укрзалізниця” потрапила в черговий скандал через чоловіка, який придбав квиток у жіноче купе. Провідниця пропустила його у вагон і намагалася переконати пасажирок, щоб ті пустили його в купе, бо він начебто має повне право їхати з ними. 

Зрештою, після скарг на гарячу лінію пасажира вивів начальник потяга. В “Укрзалізниці” відреагували на публікацію в соцмережах. Там зазначили, що застосунок, де продають квитки до жіночих купе, видає чітке попередження, що це місця для жінок. Однак чоловік, який купив у таке купе квиток, свідомо проігнорував попередження, і його не мали допустити у вагон. Натомість провідниця повинна була знайти йому альтернативне місце в іншому вагоні.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter