З Великої Писарівки на Сумщині через російські обстріли евакуювали вже понад 250 людей

Дата: 17 Березня 2024
A+ A- Підписатися
Із селища Велика Писарівка у Сумській області рятувальники допомогли евакуювати вже 256 громадян, із них 26 дітей.
 
Про це повідомили в Управлінні ДСНС в Сумській області.
 
Евакуація на Сумщині. Фото: ДСНС

“17 березня в селищі Велика Писарівка рятувальники вкотре долучились до проведення евакуації цивільного населення, яке проживає в прикордонних населених пунктах. Загалом вдалося допомогти 256 громадянам, серед яких 26 – діти”, йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, після оповіщення рятувальники допомогли громадянам разом з особистими речами розміститись в евакуаційному транспорті. Також співробітники ДСНС зустріли людей, що прибули з прикордоння в більш безпечне місце.

Разом з тим, у Сумської філії газомережі повідомили, що Велику Писарівку відключили від газопостачання через масовані пошкодження мереж та будинків.

“Через масовані пошкодження мереж та будинків від газопостачання відключено смт Велику Писарівку Охтирського району. Без газу – 1 375 наших споживачів”, – йдеться в повідомленні.

Як запевнили фахівці Сумської філії “Газмережі”, вони зроблять усе можливе, аби локалізувати та ліквідувати наслідки обстрілів.

Нагадаємо, на Сумщині з 22 населених пунктів, розташованих на території трьох районів, які перебувають під постійними російськими обстрілами, виїхали всі мешканці, котрі підлягали евакуації.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter