З полону окупантів повернулися 19 українських прикордонників – ДПСУ

Дата: 05 Листопада 2022
A+ A- Підписатися

Із російського полону до України повернулися 19 прикордонників, наразі з ними працюють медики.

Про це повідомили в Державній прикордонній службі.

“Довгі місяці російського полону позаду. 19 прикордонників повернулися додому. Далі їх чекає медобстеження та реабілітація. Але головне, що вони живі та вдома”, – йдеться у повідомленні.

Речник Держприкордонслужби Андрій Демченко повідомив, що звільнені з російського полону прикордонники перебувають у задовільному стані, наразі з ними працюють медики.
 
Про це він сказав у ефірі телемарафону.
 
Можна сказати, в задовільному стані вони повернулися. Звісно, що умови перебування були важкими. Вони втратили і вагу, і потребують медичної перевірки, медичної реабілітації”, – розповів Демченко.
 

За його словами, звільнені з полону українські прикордонники були направлені до медичних закладів, щоб з ними працювали лікарі та “надавали всю необхідну реабілітацію для їхнього і фізичного, і морального відновлення”.

Демченко зазначив, що Державна прикордонна служба постійно підтримує зв’язок із тими, хто веде перемовини, та оновлює і подає списки полонених.

Нагадаємо, черговий обмін полоненими з РФ відбувся 3 листопада. Тоді ДПСУ повідомила, що серед тих, хто повернувся додому, були й прикордонники.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter