З окупованої Донеччини до Курської області доправили перший “добровільний молодіжний волонтерський загін”

Дата: 15 Серпня 2024
A+ A- Підписатися

З окупованої Донеччини до російської Курської області доправили перший “добровільний волонтерський молодіжний загін”у складі близько 30 людей.

Про це 15 серпня повідомили пропагандистські медіа, пише ZMINA.

Джерело: проросійські медіа

Окупанти заявили, що загін уже перебуває в Курській області та “надає допомогу населенню”.

Так званий міністр молодіжної політики терористичного угруповання “ДНР” Кирило Макаров розповів проросійським медіа, що ідея створення таких загонів виникла у нього після зустрічі з представниками партії „Единая Россия“ та “Общероссийским народным фронтом для оказания помощи гражданскому населению”.

При створенні загону, за словами Макарова, “враховували досвід роботи в Маріуполі”.

“Було ухвалене рішення про направлення невеликих груп молодіжних організацій для здійснення гуманітарної місії в Курській області”, – зазначив він.

Окупаційний чиновник додав, що у складі загону – представники “Молодой Республики”, “Молодой гвардии Единой России”, “Народной дружины”, молодіжного крила “Народного фронта”, а також добровольці місцевого відділення “Всероссийского студенческого корпуса спасателей”.

Раніше ZMINA повідомляла про те, що російські окупанти та їхні поплічники на тимчасово підконтрольних територіях розпочали формування молодіжних груп, які відправлять до Курської області Росії.

Читайте також: Події в Курській області: як діяти Україні, щоб дотриматись стандартів прав людини

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter