З небезпечних районів Харківщини вдалося евакуювати ще п’ятьох цивільних, серед них двоє дітей

Дата: 10 Березня 2024
A+ A- Підписатися
Минулої доби з небезпечних районів Харківської області, що перебувають під російськими обстрілами, поліція евакуювала п’ятьох цивільних, зокрема двох дітей.
 
Про це повідомили у поліції Харківської області.
 
Евакуація дітей з Донеччини. Ілюстративне фото

“Тривають евакуаційні заходи з районів області, які знаходяться під постійними обстрілами військових РФ. Особовим складом Куп’янського районного відділу поліції 9 березня евакуйовано 5 осіб”, – ідеться у повідомленні.

Зазначається, що працівники Куп’янського районного відділу поліції 9 березня евакуювали 5 людей. Зокрема одну жінку з Куп’янська та двох дітей, жінку і чоловіка з Ківшарівки.

Також правоохоронці повідомили, що минулої доби окупанти завдали авіаційних та артилерійських ударів по прикордонних та прифронтових районах Харківщини. Через обстріли загинув цивільний чоловік.

Село Волохівка. Внаслідок ворожого обстрілу в гаражі загинув цивільний чоловік 1950 р.н., пошкоджено будинок та господарські споруди”, – зазначили в поліції.
 
Нагадаємо, на початку березня поточного року у Харківській області планували запровадити обов’язкову евакуацію родин з дітьми ще з 18 сіл.
 
Раніше ZMINA повідомляла, що у січні цього року через безпекову ситуацію в Харківській області влада оголосила обов’язкову евакуацію населення з Кіндрашівської та Курилівської громад Купʼянського району.
 
Охочі евакуюватися можуть цілодобово телефонувати за номером 0-800-33-92-91.
 
Евакуація безоплатна. Для попереднього запису необхідно звернутися до місцевих органів влади.
Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter