З Куп’янського району Харківщини евакуювали понад 200 дітей

Дата: 08 Листопада 2023
A+ A- Підписатися

На Харківщині з громад Куп’янського району евакуювали родини, в яких перебуває 201 дитина.

 Про це поінформував очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Фото: Інтерфакс-Україна

У Харкові родинам надають юридичну, психологічну та гуманітарну допомогу. В області зарезервовано більше 3500 місць для розміщення. За необхідності цю кількість можемо збільшити до 7000. У місцях компактного проживання створені всі необхідні умови, однак процес покращення триває постійно, в тому числі і за допомогою міжнародних партнерів“, – написав посадовець.

Як зазначив голова Харківської ОВА, армія РФ намагається знищити дорожню інфраструктуру з міста Куп’янськ і це ускладнює маршрути для евакуації.

Нагадаємо, на початку листопада Харківська ОВА через складну безпекову ситуацію в області схвалила примусову евакуацію 275 дітей з їхніми родинами із 66 населених пунктів, зокрема прифронтових.

Охочі евакуюватися з територій, наближених до лінії фронту, можуть цілодобово телефонувати за номером гарячої лінії Харківської ОВА 0 800 339 291.

Також про бажання евакуюватися можна повідомити на гарячу лінію Мінреінтеграції 15-48 або ж написати в месенджери (ватсап, телеграм, вайбер) на номер (096) 078-84-33.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter