Ютуб видалив випуск програми Яніни Соколової про окупований Крим

Дата: 15 Серпня 2022
A+ A- Підписатися

Ютуб видалив черговий випуск програми “Вечір з Яніною Соколовою” за 12 серпня 2022 року, який був присвячений подіям в окупованому Криму.

Про це журналістка повідомила у фейсбуку.

Джерело: фейсбук-сторінка Яніни Соколової

Це сталося через нібито через “порушення політики щодо ворожих висловлювань”. Відео вийшло на каналі проєкту о 18-й годині, а вже о 20-й його видалили “через численні скарги московитів”, написала вона.  

Соколова уточнила, що у випуску порушували теми Криму, війни, брехні росіян щодо їхніх “успіхів” у війні, а також показали призерів нагородження конкурсу Z-культури в Москві.

Джерело: фейсбук-сторінка Яніни Соколової

Команда проєкту опротестувала рішення Ютубу, але результатів поки не отримала. На переконання журналістки, випуск не порушує жодних правил спільноти.

“І мені сумно, що ефіри Соловйова, Скабєєвої, Шейніна та інших кривавих пропагандонів з їхніми маразматичними хейтв*серами не в бані. А український ютуб перманентно під прицілом і блокується”, – обурилася вона.

За правилами платформи, після вилучення відео не можна оприлюднити знов упродовж тижня.

Раніше ZMINA повідомляла про те, що Ютуб видалив відео під назвою “Семинар резидентуры СВР РФ для полиции Австрии об “украинских националистах” авторства медіаексперта, ексзаступника міністра інформаційної політики України Дмитра Золотухіна.

Причиною санкцій з боку платформи стало нібито “порушення авторських прав за скаргою Координаційної ради організацій російських співвітчизників в Австрії”.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter