“Я б теж кайфувала”: російський військовий обговорював катування полонених з мамою 

Дата: 03 Травня 2022
A+ A- Підписатися

Головне управління розвідки Міністерства оборони України опублікувало перехоплення розмови російського військового з його матір’ю. Росіянин детально розповідає подробиці тортур, до яких вдаються солдати РФ та співробітники ФСБ щодо українських військовополонених і цивільних. Жінка натомість каже, що сама б “кайфувала” від катування людей. 

Перехоплення опубліковано в YouTube та містить попередження щодо обмеженого перегляду 18+. 

Так, російський військовий Костянтин Соловйов, 2002 року народження, наразі перебуває в Харківській області. У розмові з мамою Тетяною Соловйовою він детально розповідає про катування та вбивства, які вчиняють співробітники ФСБ, він сам та інші російські військові. Хлопець зазначає, що взяв участь у катуванні та вбивстві щонайменше 20 полонених:

“Мене вже не турбує сумління. Цифра, коли перевалила за 20, – усе, я заспокоївся”, – каже Соловйов. 

Зокрема, він повідомив про вбивство літнього цивільного чоловіка, у якого в телефоні російські військові “знайшли фотографії позицій своєї армії”. Чоловіка до смерті забили гумовими кийками. Однак той до кінця говорив, що не боїться. 

У цьому брав участь Соловйов, який зазначає, що йому дуже сподобалося морально [ґвалтувати] людей і що він хоче все розповісти матері, щоб вона побачила, як він змінився.  

Та натомість каже, щоб він не переймався, бо “вони [закатовані і вбиті українці] – не люди”. Жінка називає українців хохлами та каже, що сама взяла б участь у тортурах:  

“А я тобі казала, те, що в мені, те, що я себе стримую. Якби я туди ось так потрапила, я б теж кайфувала від цього. Ми з тобою однакові”.

Наприкінці розмови Соловйов детально описує, як би катував власного батька. На це його мати сміється. Солдат каже, що в нього вже “їде дах”, але мати його заспокоює і говорить, що з ним “усе нормально”.

Нагадаємо, що в Миколаївській області правоохоронці виявили поховання цивільних, закатованих російськими військовими. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter