Ввечері окупанти обстріляли Херсонщину: є поранені в Станіславі та Антонівці

Дата: 12 Липня 2024
A+ A- Підписатися

12 липня, у пʼятницю, внаслідок обстрілу селища Станіслав Херсонської області постраждала 62-річна жінка. Пізніше армія РФ обстріляла Антонівку, там постраждали двоє людей.

Про це повідомляє Херсонська ОВА.

Фото: Поліція Херсонської області

Так, у Станіславі 62-річна жінка отримала вибухову та черепно-мозкову травму, а також контузію. Від госпіталізації потерпіла відмовилась.

В Антонівці внаслідок ворожої атаки БпЛА постраждали двоє людей. 47-річний чоловік та 73-річна жінка дістали вибухові травми та контузії. У потерпілого також діагностували уламкове поранення ноги. Постраждалим надали медичну допомогу на місці, від госпіталізації вони відмовились.

Раніше цього ж дня росіяни обстріляли місто Берислав з безпілотника. Під ворожий удар потрапила 94-річна місцева жителька, яка перебувала в приміщенні. Вона отримала уламкові поранення тіла, контузію, вибухову та черепно-мозкову травму, а також втратила частину нижньої кінцівки.

Потерпілу в тяжкому стані доставили до лікарні, але згодом зʼявилась інформація, що жінка померла.

“Лікарі протягом кількох годин відчайдушно боролися за життя потерпілої, але поранення виявилися надто тяжкими. Серце жінки зупинилося у медичному закладі”, – розповів начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

Нагадаємо, що в Херсоні під час знімання результатів артилерійського обстрілу житлового кварталу поранення отримав працівник пресслужби Херсонської ОВА.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter