Усі КПВВ на Донбасі поновлюють роботу (Доповнено)

Дата: 09 Листопада 2020
A+ A- Підписатися

Починаючи з 8-ї ранку 10 листопада у всіх КПВВ у районі проведення операції Об’єднаних сил поновлять пропуск людей і транспорту через лінію розмежування.

Про це повідомили в штабі ООС.

Рішення про початок пропуску ухвалив командувач Об’єднаних сил. Працюватимуть КПВВ з 8:00 до 18:00. На території Донецької області люди можуть скористатися КПВВ “Гнутове”, “Новотроїцьке”, “Мар’їнка” та “Майорське”, а на Луганщині – КПВВ “Станиця Луганська” і новоствореними контрольними пунктами в’їзду-виїзду “Щастя” та “Золоте”.

Під час в’їзду з окупованих територій людям вимірюватимуть температуру. Також обов’язковими умовами для пропуску є перебування в захисній масці (респіраторі) та дотримання соціальної дистанції з урахуванням нанесеної розмітки.

Для пропуску через КПВВ громадяни повинні дати згоду на самоізоляцію з використанням додатку “Дій вдома” або обсервацію.

Згодом у ТКГ у Мінську повідомили, що бойовики не збираються відкривати КПВВ зі своєї сторони.

Нагадаємо, що до 15 листопада на Донбасу не мав працювати КПВВ “Станиця Луганська”. Закрили його через те, що, як повідомили в штабі ООС, поширення коронавірусу на тимчасово окупованій території Луганщини стає критичним. Водночас правозахисники назвали таке рішення необґрутнованим.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter