Вранці росіяни вбили цивільного у передмісті Херсона, а внаслідок вчорашніх обстрілів в області є загибла і поранені

Дата: 25 Липня 2024
A+ A- Підписатися
25 липня вранці окупанти атакували безпілотником передмістя Херсона Кіндійку, там загинув 51-річний чоловік. Крім того, за минулу добу окупанти вбили на Херсонщині одну людину і поранили ще шістьох цивільних.
 
Про це повідомили голова Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко та поліція області.
 

“Близько 10.00 російські терористи з дрона атакували Кіндійку – передмістя Херсона. Внаслідок цього травми, несумісні з життям, отримав 51-річний чоловік”, написав посадовець.

Він уточнив, що на момент обстрілу загиблий перебував на вулиці.

Крім того, за даними поліції Херсонської області за минулу добу окупанти вбили в області одну людину і поранили ще шістьох. 

“Минулої доби противник атакував пожежно-рятувальний підрозділ, вкотре бив по житлових кварталах з артилерії, мінометів, реактивних систем залпового вогню та БпЛА. Під обстрілами перебували Херсон, Антонівка, Комишани, Ромашкове, Станіслав, Садове, Дніпровське, Білозерка, Урожайне та Гаврилівка. Пошкоджень зазнали 38 об’єктів: 14 приватних та три багатоповерхових будинки, комунальний заклад, шість легкових автомобілів, 10 одиниць сільгосптехніки, пожежний автомобіль ДСНС, складське приміщення, газопровід та господарська споруда”, – йдеться у повідомленні.

Від артилерійських обстрілів та атак ворожих безпілотників потерпав Дніпровський район Херсона. Вночі через артилерійський вогонь у власному будинку загинула 77-річна жінка, її тіло на ранок знайшли під завалами. Постраждала також 90-річна місцева жителька, медики діагностували у неї вибухову травму та уламкове поранення передпліччя. В епіцентрі атаки пошкоджено три багатоквартирних та п’ять приватних будинків, а також газопровід.

Вночі окупанти завдали артилерійських ударів і по передмістю Херсона – Антонівці, там уламкове поранення ноги отримав 69-річний чоловік. 

Вдень 24 липня обстріли Антонівки поновилися. Російські окупанти скинули на житлові квартали селища вісім боєприпасів із безпілотників, завдали удару дроном типу “FPV” та обстріляли з міномета. Внаслідок цих атак пошкоджені три приватних будинки, також поранень зазнала 57-річна жінка, в неї вибухова та черепно-мозкова травми, контузія й уламкове поранення.

На місці працівники ДСНС гасили пожежу в будинку і потрапили під повторний обстріл росіян. Уламками пошкоджено службовий автомобіль, рятувальники не постраждали.

 

Ввечері війська РФ вчергове атакували безпілотником та відкривали артилерійський вогонь по Антонівці. Мінно-вибухову травму і контузію отримала 44-річна жінка, пошкоджень зазнали три автомобілі.

У Ромашковому через атаку ворожого БпЛА постраждала 63-річна жінка, у неї вибухова та черепно-мозкова травми, контузія й уламкові поранення ніг. У селищі пошкоджено приватний будинок та автомобіль.

Також до медичного закладу доставили 45-річного жителя Садового, який 22 липня потрапив під ворожий обстріл. Медики діагностували у чоловіка мінно-вибухову травму та контузію.

Нагадаємо, 23 липня на Херсонщині, у селищі Кіндійка, російські війська скинули боєприпас із БпЛА на чоловіка, який перебував на вулиці.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter