Вранці росіяни обстріляли село Зміївка на Херсонщині, постраждала одна людина

Дата: 03 Жовтня 2023
A+ A- Підписатися

Зранку 3 жовтня, у вівторок, військові РФ обстріляли село Зміївка на Херсонщині, поціливши в житловий будинок. За попередніми даними, постраждала одна людина.

Про це повідомляє Херсонська ОВА. 

Фото: Поліція Херсонської області

“Окупаційні війська обстріляли Херсонщину. Близько 8:00 у Зміївці росіяни обстріляли житловий будинок. Попередньо постраждала одна людина. Інформація уточнюється”, – йдеться в повідомленні. 

В обласній адміністрації додали, що вночі по Інгульцю також зафіксували три “прильоти” з артилерії. Ворожі снаряди знищили адмінбудівлю та бібліотеку, пошкодили церкву, пошту та агропідприємство.

У селі Велетенському внаслідок влучань сталася пожежа допоміжної споруди на прибудинковій території.

Фото: Поліція Херсонської області

Під обід окупанти також обстріляли обласний центр.

“Близько опівдня російські окупаційні війська з тимчасово окупованого лівого берега вдарили по Дніпровському району Херсона. Пошкоджені приватні будинки. Внаслідок недавнього ворожого обстрілу передмістя Херсона, ймовірно, поранена людина”, – розповів начальник Херсонської МВА Роман Мрочко.

Нагадаємо, що 1 жовтня російські війська обстріляли з артилерії село Тягинка на Херсонщині, там загинув чоловік. Крім того, окупанти скинули дві керовані авіабомби на Берислав.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter