Вранці окупанти обстріляли Куп’янський район, зруйнувавши обʼєкт логістичної інфраструктури

Дата: 15 Серпня 2024
A+ A- Підписатися

Вранці 15 серпня, у четвер, російські військові здійснили обстріл села Осиново в Купʼянському районі та знищили логістичний обʼєкт.

Про це повідомив голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов.

Фото: Олег Синєгубов

Крім того, за його словами, цього ж ранку у Козачій Лопані, що входить до Дергачівської територіальної громади, під час обстрілу противником загорівся приватний будинок.

Напередодні окупанти також обстрілювали Харківщину. Так, ввечері 14 серпня в Купʼянську–Вузловому внаслідок ворожих обстрілів спалахнув багатоповерховий житловий будинок і легковий автомобіль.

У селі Відродженівське Богодухівського району внаслідок артилерійського обстрілу загорілися приватний будинок та дві господарчі споруди.

Фото: Олег Синєгубов

У Купʼянську через влучання дрона в автомобіль постраждав 64-річний чоловік.

В результаті атаки FPV-дрона на транспортний засіб у Білому Колодязі загинула медикиня з батальйону “Госпітальєри” Олександра Мулькевич. Також поранення дістали троє цивільних, що їхали в іншому автомобілі.

У селі Кругляківка Курилівської територіальної громади горіли дві господарчі споруди.

Фото: Олег Синєгубов

У Білому Колодязі Вовчанської територіальної громади внаслідок обстрілу зазнали пошкоджень будинки.

Нагадаємо, що на Харківщині комендантську годину, яка тепер триватиме із 17:00 до 9:00, посилили у пʼяти районах, що охоплюють 201 населений пункт. Напередодні місцева влада планувала посилити комендантську годину лише у двох громадах.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter