Вранці окупанти обстріляли Чугуїв: серед поранених – дитина

Дата: 19 Липня 2024
A+ A- Підписатися

Близько 4-ї години ранку росіяни вдарили по житловій забудові центральної частини Чугуєва, що на Харківщині. Станом на 8:30 відомо про девʼятьох постраждалих, серед яких – 14-річний хлопець. Пошкоджені будинки.

Про це повідомляє голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Фото: Олег Синєгубов

За його словами, перше влучання сталося поряд з будинком. Згоріли девʼять автомобілів. Пошкоджені вікна та дах у декількох багатоповерхівках, а також два магазини.

Внаслідок другого влучання постраждали адміністративні будівлі, скління недобудованої пʼятиповерхової будівлі, приватний будинок.

Постраждали девʼятеро людей, з них 14-річна дитина.

Фото: Олег Синєгубов

Рятувальники, медики, правоохоронні органи працюють над ліквідацією наслідків російського обстрілу.

Напередодні, о 10:15, у селі Івашки внаслідок обстрілу FРV-дроном знищено приватний будинок. О 14:00 стався обстріл села Козача Лопань – з РСЗВ пошкоджені 5 приватних будинків та автомобіль.

Вже ввечері, о 22:06, у місті Куп’янськ у результаті авіаційного обстрілу ФАБ-1500 пошкоджень зазнали приватний будинок та двоповерхова будівля підприємства.

Нагадаємо, що у ніч проти 18 липня російські військові ударили по Куп’янському району на Харківщині. Одна мешканка загинула та ще двоє дістали поранення.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter