Впродовж минулої доби війська РФ поранили двох цивільних на Сумщині та чотирьох – на Херсонщині

Дата: 19 Листопада 2023
A+ A- Підписатися
Російська армія за минулу добу здійснила 71 обстріл Херсонщини, через це поранень зазнали четверо людей. Також росіяни 25 разів обстріляли Сумщину та поранили двох мирних жителів.
 
Про це повідомили у Сумській ОВА та очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.
 
Наслідки обстрілу Херсонщини російськими військами. Фото: Нацполіція

“За минулу добу противник здійснив 71 обстріл, випустивши 389 снарядів з мінометів, артилерії, “градів”, танків, ЗУ-23, БПЛА та авіації”, – зазначив Прокудін.

Він уточнив, що російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області; територію сільськогосподарського підприємства у Херсонському районі.

За словами чиновника, через російську агресію чотири людини дістали поранення.

Наслідки обстрілу Сумщини російськими військами. Архівне фото. Джерело: Нацполіція

Також у Сумській ОВА повідомили, що впродовж 18 листопада росіяни здійснили 25 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів області.

“Зафіксовано 189 вибухів. Обстрілів зазнали Миколаївська, Білопільська, Хотінська, Краснопільська, Юнаківська, Великописарівська, Дружбівська, Есманська, Шалигинська, Середино-Будська, Зноб-Новгородська громади”, – йдеться у повідомленні.

Зноб-Новгородську громаду окупанти обстріляли зі ствольної артилерії, унаслідок чого там поранені двоє цивільних.

Нагадаємо, вдень 18 листопада війська окупантів завдали ударів по селищу Велетенське Білозерської громади та місту Херсон. Унаслідок обстрілів двоє чоловіків зазнали поранень.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter