Впродовж минулої доби на Херсонщині росіяни вбили одну цивільну жінку та поранили ще п’ятьох людей

Дата: 10 Лютого 2024
A+ A- Підписатися

Впродовж доби 9 лютого росіяни випусти по Херсонщині понад 350 снарядів. Внаслідок російських обстрілів одна людина загинула, ще п’ятеро зазнали поранень.

Про це поінформував начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

Наслідки російських обстрілів Херсонщини

За минулу добу противник здійснив 66 обстрілів, випустивши 353 снаряди, із застосуванням артилерії, мінометів, РСЗВ, БпЛА та авіації… Через російську агресію 1 людина загинула, ще 5 дістали поранення“, – написав посадовець.

Він додав, що по місту Херсон ворог спрямував 52 снаряди.

У поліції Херсонщини уточнили, що від ворожих атак потерпали Херсон, Антонівка, Білозерка, Комишани, Ромашкове, Садове, Придніпровське, Берислав, Червоний Маяк та Гаврилівка.

У населених пунктах Херсонського району пошкоджень зазнали понад 30 об’єктів: 20 приватних будинків, дитячий садочок, завод, 3 автомобілі, об’єкт газопроводу та газові труби.
 
Наслідки російських обстрілів Херсонщини

“В результаті ворожого артилерійського обстрілу Білозерки пошкоджень зазнали 6 приватних будинків, газопровід, тяжкі поранення отримав 45-річний місцевий житель. Росіяни накрили артилерійським вогнем Комишани, спричинивши значні пошкодження інфраструктури. Ворожі снаряди понівечили щонайменше 10 приватних будинків, дитячий садочок, автомобіль, об’єкт газопроводу та господарські приміщення”, – йдеться у повідомленні.

У поліції додали, що на світанку 10 лютого війська РФ з артилерії вдарили по Велетенському, там пошкоджено приватні будинки. У власних оселях отримали поранення 72-річна жінка та 77-річний чоловік, загинула 52-річна жінка.
 
Також під комбінованими обстрілами російської армії перебували Херсон та передмістя. Повідомлення про пошкоджені обстрілами приватні будинки та квартири надходили до поліції від жителів усіх районів обласного центру.
 
Нагадаємо, 9 лютого російські військові обстріляли місто Берислав, у результаті цього постраждала жінка. Також є пошкодження інфраструктури.
Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter