Окупанти обстріляли Берислав, одна цивільна отримала контузію

Дата: 09 Лютого 2024
A+ A- Підписатися

9 лютого, у пʼятницю, російські військові обстріляли місто Берислав, що на Херсонщині. У результаті цього постраждала жінка. Також є пошкодження інфраструктури.

Про це повідомили у Херсонській ОВА. 

Фото: Херсонська ОВА

“Ворожим вогнем пошкоджено житлові будинки, а також обʼєкт критичної інфраструктури. Постраждала 60-річна жінка. Вона сама звернулася до лікарні”, – йдеться у повідомленні.

У потерпілої діагностували контузію. Медики надають їй медичну допомогу.

Фото: Херсонська ОВА

Напередодні через російські обстріли на Херсонщині загинули двоє мирних мешканців та стільки ж дістали поранення. Серед постраждалих – поліціянт.

Так, 8 лютого війська РФ здійснили 82 обстріли території Херсонської області та випустили 242 снаряди із реактивних систем залпового вогню, мінометів, артилерії, танків, били з авіації та БпЛА.

Фото: поліція Херсонської області

Від ворожих комбінованих атак потерпали Херсон, Надеждівка, Антонівка, Придніпровське, Ромашкове, Садове, Микільське, Кізомис, Станіслав, Наддніпрянське, Іванівка, Токарівка, Берислав, Червоний Маяк, Крупиця, Львове, Качкарівка, Милове, Шляхове та Томарине. 

Нагадаємо, що вдень 8 лютого російські військові вдарили ракетами по Авдіївці Донецької області. Внаслідок цього загинула місцева жителька. Крім того, окупанти завдали удару по Бериславу та по селу Ромашкове Херсонської області, через що загинули ще двоє людей і поранення дістав 58-річний чоловік.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter