Впродовж дня на Дніпропетровщині росіяни поранили двох жінок та чоловіка

Дата: 07 Лютого 2024
A+ A- Підписатися

Впродовж 7 лютого війська РФ завдали кількох ударів по Дніпропетровщині. П’ять дронів-камікадзе влучили по Марганецькій громаді, там постраждали чоловік та жінка, які їхали в авто. Ще одна жінка отримала поранення через ракетний удар по Павлограду.

Про це повідомив начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Наслідки російських обстрілів Нікопольщини. Джерело: телеграм-канал Сергія Лисака

“Із самого ранку від ворожих атак потерпала Нікопольщина. П’ять дронів-камікадзе влучили по Марганецькій громаді. Покровська сільська була під артобстрілом. Двоє людей, які постраждали сьогодні, лікуватимуться вдома”, – йдеться в дописі. 

За інформацією голови Дніпропетровської обласної ради Миколи Лукашука, Нікопольський район російські війська обстріляли шість разів. 

“Один з безпілотників влучив в авто. Поранено двоє людей: 60-річна жінка та 38-річний чоловік. Їм надали всю необхідну медичну допомогу”, – уточнив посадовець.

Він додав, що через обстріл Покровської громади пошкоджені три приватні будинки, дві господарські споруди, лінія електропередачі, газогін та паркани.

Наслідки російських обстрілів Нікопольщини. Джерело: телеграм-канал Сергія Лисака

За уточненою інформацією, унаслідок ранкового ракетного удару по Павлограду поранена 30-річна жінка. Вибуховою хвилею вибило вікна в трьох будинках – дво- та п’ятиповерхівках.

Нагадаємо, у ніч на 7 січня в Новомосковську на Дніпропетровщині під російський удар дронами потрапило підприємство, що займається благоустроєм міста: знищена майже вся техніка.

Раніше ZMINA повідомляла. що 7 лютого росіяни завдали ракетного удару по Україні: є потерпілі та загиблі в Києві та Миколаєві.

Повітряну тривогу оголосили по всій країні через загрозу пусків крилатих ракет з літаків Ту-95МС. Росія для атаки застосувала крилаті ракети Х-101 / Х-555 / Х-55.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter