Вночі війська РФ знову завдали удару по Харкову: постраждали п’ятеро людей серед яких дитина

Дата: 05 Травня 2024
A+ A- Підписатися

У ніч на 5 травня російські війська вдарили безпілотником по приватному сектору Харкова. Постраждали п’ятеро цивільних, серед них одна дитина. Також є руйнування.

Про це повідомила Державна служба з надзвичайних ситуацій.

Наслідки російської атаки по Харкову

“Сьогодні вночі ворог цинічно вдарив БпЛА по приватному сектору міста Харкова. Від вибуху постраждали житлові будинки та інші надвірні забудови. За двома адресами сталися пожежі. Горіли господарчі споруди, гараж та легковий автомобіль на загальній площі близько 200 кв. м”, йдеться у повідомленні.

Відомо про пʼятьох постраждалих, серед них — одна дитина. Як зазначав міський голова Ігор Терехов, удару зазнав Основ’янський район.

Наслідки російської атаки по Харкову

Крім того, до шести осіб збільшилася кількість постраждалих після вчорашнього ракетного удару росіян по Харкову.

Про це увечері 4 травня написав начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов. Він уточнив, що внаслідок удару по цивільному підприємству в Індустріальному районі Харкова постраждали шість людей.

“Серед них – четверо жінок 39, 36, 21 та 18 років, двоє 21-річних чоловіків. Постраждалі мають вибухові поранення. Усі – працівники підприємства”, йдеться у повідомленні.

Поруч із підприємством сталося загорання приватного домоволодіння, виникла пожежа надвірних споруд.

Нагадаємо, вдень 4 травня війська РФ вдарили по цивільній інфраструктурі Харкова. Спочатку було відомо про щонайменше чотирьох постраждалих: люди отримали поранення та опіки.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter