Вночі війська РФ вдарили по Одещині: поранення дістали двоє водіїв вантажівок

Дата: 07 Вересня 2023
A+ A- Підписатися

У ніч проти 7 вересня збройні сили РФ здійснили масований удар дронами по населених пунктах Одещини. Внаслідок атаки постраждали двоє водіїв вантажівок. 

Про це повідомляє Одеська обласна прокуратура.

“За даними слідства, протягом ночі 7 вересня 2023 року збройні сили РФ здійснили масований дроновий удар по населених пунктах Одещини. Ворог атакував об’єкти припортової та цивільної інфраструктури Півдня регіону. Внаслідок атаки постраждало двоє водіїв вантажівок”, – йдеться у повідомленні.

Фото: Одеська обласна прокуратура

Руйнувань зазнали елеватор та адміністративні приміщення. Також вибуховою хвилею пошкоджена низка приватних домоволодінь.

Правоохоронці задокументували наслідки обстрілів та відкрили провадження щодо порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Фото: Одеська обласна прокуратура

Раніше ZMINA писала, що вранці 7 вересня, у четвер, армія РФ також обстріляла Херсон з тимчасово окупованого лівого берега. Згодом окупанти атакували з безпілотника цивільного в Одрадокамʼянці, скинувши на 58-річного чоловіка вибуховий предмет.

Нагадаємо, що вночі 6 вересня російська армія вдарила по Україні ракетами повітряного та наземного базування, а також ударними дронами. З 33 зафіксованих ППО знищила 23 цілі. На Київщині внаслідок падіння уламків зайнялася пожежа на підприємстві. На Одещині загинула людина, є руйнування.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter