Вночі російські військові обстріляли Миколаївщину ракетами С-300: загинули щонайменше двоє людей

Дата: 02 Жовтня 2022
A+ A- Підписатися

У результаті російських обстрілів Миколаївської області у ніч на 2 жовтня загинули двоє цивільних, ще семеро людей отримали поранення.

Про це повідомив мер Миколаєва Олександр Сєнкевич і голова ОВА Віталій Кім.

Наслідки обстрілів Миколаївщини російськими військовими. Архівне фото

По обласному центру росіяни стріляли ракетами з систем С-300. О 3:45 вони впали біля двох чотириповерхових будинків та поруч території лікарні. В одному з будинків виникла пожежа у двох квартирах, проте її швидко загасили. Поранення отримали семеро людей.

Також руйнувань зазнали трансформаторна підстанція, електромережі й газопровід. Наразі частина будинків залишилась без світла та газу. Ремонтні бригади вже працюють на місцях.

Крім того, росіяни вночі обстріляли село Шевченко Шевченківської громади. Там загинули дві людини. Частково зруйновано житловий будинок.

Зранку Повітряне командування ЗСУ повідомляло, що окупанти 2 жовтня атакували Миколаївщину сімома дронами-камікадзе Shahed-136, п’ять з яких збили.

Останнім часом росіяни регулярно здійснюють удари в українському тилу, використовуючи іранські дрони-камікадзе. 

Нагадаємо, у ніч на 2 жовтня російські військові атакували Кривий Ріг дроном-камікадзе. Окупанти поцілили у будівлю місцевого ліцею, зруйнувавши два поверхи.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter