Вночі окупанти скинули авіабомби на Селидове: поранені шестеро цивільних

Дата: 06 Червня 2024
A+ A- Підписатися

Ввечері 5 червня російсько-окупаційні війська атакували місто Селидове на Донеччині двома авіабомбами. У результаті цього поранення дістали шестеро мирних жителів.

Про це повідомили в міській військовій адміністрації.

Фото: Селидівська МВА

Приблизно о 22:10 росіяни обстріляли місто двома авіабомбами. УМПБ Д-30СН – покращена баражуюча авіабомба, яка має більшу дальність скидання.

Внаслідок обстрілу поранені шестеро цивільних. Їм надали першу медичну допомогу та доставили до лікарні.

Також пошкоджено 13 багатоповерхових житлових будинків та легкові автомобілі.

В міській адміністрації зазначили, що з питань евакуації, надання допомоги можна звертатися до контакт-центру за номером 0 800 33 64 54.

Нагадаємо, що з селища Дробишеве на Донеччині евакуювали родину з дитиною.

Населений пункт днями потрапив під черговий російський обстріл, унаслідок чого там пошкоджені будинки та поранення отримали дві жінки. Вже за кілька годин стався ще один обстріл, внаслідок якого загорілися будинки та вже загинуло двоє цивільних чоловіків, які були на вулиці. 

Ці події, як кажуть поліціянти, примусили багатьох місцевих замислитися про свою безпеку, тож наступного дня про евакуацію попросила родина. Трьох дорослих і  п’ятирічну дівчинку вивезли в безпеку на броньованому авто. Вони опинились у Лимані, де волонтери допомогли їм виїхати до Полтавської області.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter