Вночі окупанти били по Харкову та області, є поранені

Дата: 01 Лютого 2024
A+ A- Підписатися

У ніч проти 1 лютого російські війська вдарили по Харкову безпілотниками та випустили керовані авіабомби по лікарні в селищі Великий Бурлук у Куп’янському районі. Є постраждалі.

Про це повідомили голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, мер Харкова Ігор Терехов та начальник Нацполіції області Володимир Тимошко.

Фото: Олег Синєгубов

Так, 31 січня о 21:50 окупанти вдарили по селищу Великий Бурлук. Керовані авіабомби поцілили по території цивільної лікарні. Одна бомба впала поруч із закладом, а друга – влучила в будівлю.

У цей момент в лікарні перебували 38 людей, зокрема 33 пацієнти, з яких двоє — мають порушення рухових функцій. Ще пʼятеро людей – це цивільний персонал. Внаслідок удару пошкоджений фасад будівлі, вікна та дах. Чотирьом постраждалим на місці надали першу медичну допомогу.

Пізніше, близько 23:15, російські “шахеди” влучили в цивільну інфраструктуру Харкова. У Слобідському районі у двох багатоповерхівках вибиті шибки. Є понівечені авто. Постраждали троє людей – всі у легкій формі.

Фото: Олег Синєгубов

“Маємо черговий приклад того, що російський агресор бʼє по житлових кварталах, туди, де немає жодної військової інфраструктури. Тероризм у чистому вигляді”, – зазначив Терехов.

Нагадаємо, що впродовж доби 27 січня внаслідок ворожих обстрілів населених пунктів Харківщини отримали поранення четверо мирних жителів.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter