Вночі армія РФ вчергове обстріляла Харків, постраждали більш як 10 людей, серед них є діти

Дата: 21 Вересня 2024
A+ A- Підписатися

Пізно увечері 20 вересня росіяни завдали кількох ударів керованими авіабомбами по центральній частині Харкова. Спочатку було відомо про 8 постраждалих, потім їхня кількість збільшилася до 11, серед потерпілих є діти. Загалом по місту зафіксували три удари.

Про це повідомили харківський міський голова Ігор Тереховочільник Харківської ОВА Олег Синєгубов та обласна прокуратура.

Наслідки російських ударів по Харкову. Джерело: телеграм-канал Олега Синєгубова

“22:42 м. Харків, Шевченківський р-н. Внаслідок обстрілу горів автомобіль, пошкоджено 2 кіоски, скління будівель обласної лікарні, готель. Постраждали 4 людини. 23:06 м. Харків, Холодногірський р-н. Внаслідок обстрілу пошкоджено частково 6 приватних будинків та 2 господарчі споруди. Постраждали 7 осіб (з них 3 дитини: дівчинка 10 років, хлопчик 12 років, дівчинка 17 років – реакція на стрес)”, – написав Синєгубов.

Раніше він повідомляв, що окупанти влучили у проїжджу частину в самому центрі Харкова. Пошкоджені кіоски, скління лікарні та готель, біля якого раніше вже було влучання.

Наслідки російських ударів по Харкову. Джерело: телеграм-канал Олега Синєгубова

Лікарня, поряд з якою було одне з влучань продовжує працювати. До медзакладу по допомогу звернулися четверо постраждалих. Вони зазнали легких осколкових поранень.

Загалом по місту зафіксували три удари: один – по Шевченківському району, один – по Київському і ще один – по Холодногірському.

Наслідки російських ударів по Харкову. Джерело: телеграм-канал Олега Синєгубова

За даними Харківської обласної прокуратури, російський літак Су-34 запустив три керовані авіабомби з Бєлгорода. Попередньо, це були ФАБ-250 з УМПК

Прокурори розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 438 Кримінального кодексу України – це порушення законів та звичаїв війни.

Нагадаємо, 20 вересня російська армія обстріляла Івашки та Ківшарівку – там загинули двоє людей, ще пʼятеро дістали поранення. Надвечір окупанти вдарили по обласному центру. Наразі відомо про трьох поранених. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter