Внаслідок російських обстрілів у Дергачах на Харківщині загинули троє людей

Дата: 25 Квітня 2022
A+ A- Підписатися

Унаслідок обстрілів російських військових у місті Дергачі на Харківщині загинули троє цивільних. 

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов

Дергачі. Фото: вікіпедія

Гатили російські військові артилерією по вулицях та житлових будинках як у самому місті, так і в декількох селах поруч. Окрім трьох загиблих ще одна людина там отримала поранення. 

Також обстрілювали населені пункти в Золочівському районі, де поранення дістали двоє людей. 

Синєгубов наголосив, що російські військові попри релігійні свята продовжують обстрілювати Харківщину другу добу поспіль. У великодню ніч завдали удару по районах Олексіївки, Салтівки та Північної Салтівки Харкова. Там поранення отримали троє людей.

Вдень 24 квітня обстрілювали Золочівський і Чугуївський райони. За попередніми даними, поранення там отримали 12 людей, зокрема 11-річна дитина: у Чугуєві – шість, у Малинівці – п’ять, у Золочеві – одна. Ще дві людини минулої доби загинули в Харкові та Чугуєві.

Синєгубов закликав жителів регіону не нехтувати сигналами повітряної небезпеки та без нагальної потреби не виходити на вулицю.

Нагадаємо, що 25 квітня під обстріл російськими ракетами потрапили п’ять залізничних станцій у Центрі та на Заході України. Унаслідок обстрілів Жмеринки та Козятина у Вінницький області п’ятеро людей загинуло, ще 18 – отримали поранення.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter