Внаслідок обстрілу села на Запоріжжі загинули підліток та двоє чоловіків

Дата: 24 Квітня 2022
A+ A- Підписатися

Внаслідок обстрілу російських військових 23 квітня на Запоріжжі загинули троє цивільних, серед яких підліток. 

Про це повідомили у Нацполіції. 

Росіяни обстріляли селище Кам’янське у Василівському районі з артилерії. Осколкові поранення, від яких настала смерть, отримали 51-річний та 44-річний чоловіки, а також 16-річний хлопець. За даним фактом відкрили кримінальне провадження щодо порушення законів та звичаїв війни. 

Минулої доби на Запоріжжі російські військові обстрілювали населені пункти з літака Су-24, танку, реактивної системи залпового вогню “Град”, ствольної артилерії, 120 мм мінометів та великокаліберних кулеметів. Гатили, за даними Сил оборони Запорізького краю, у напрямках Гуляйполя, Новоданилівки, Кам’янського, Григорівки, Вереміївки, Малого Токмачка, Малинівки, Павлівки, Малих Щербаків, Темирівки, Залізничного, Оріхового, Новопілля, Полтавки та Новоандріївки.

Українські захисники кажуть, що минулої доби суттєвих змін ситуація на південно-східному напрямку не зазнала. Російські військові не покидають спроб проводити наступальні дії в східних районах області, а найбільш активні бойові зіткнення та постійні обстріли відбуваються в районі Гуляйполя. 

Нагадаємо, що минулої доби внаслідок обстрілів на Луганщині загинуло шестеро людей. Також гатили російські військові по Одесі, де загинули восьмеро людей, зокрема трьохмісячна дитина. 

Зранку 24 квітня обстріляли й Дніпропетровщину. Там загинув один чоловік. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter