Кількість загибилих від ракетного удару росіян по Одесі збільшилася до восьми людей

Дата: 23 Квітня 2022
A+ A- Підписатися

У результаті ракетного обстрілу окупантів в Одесі загинули восьмеро людей, серед загиблих трьохмісячна дитина, ще 18 мирних мешканців отримали поранення.

Про це у телеграмі повідомляє ДСНС України та глава офісу президента Андрій Єрмак.

Джерело: фейсбук-сторінка Яни Барінової

Серед убитих – трьохмісячна дитина. Малеча, яка мала зустрічати з батьками свій перший Великдень. Нічого святого. Абсолютно. Зло буде покаране.“, – написав керівник ОП.

 

У результаті ракетного обстрілу окупантів в Одесі постраждала багатоповерхівка, внаслідок влучання загинули 8 людей (раніше було відомо про 5). Після обстрілу у будинку на 4 та 5 поверсі виникла пожежа. 

Рятувальникам впродовж кількох годин вдалося загасити вогонь.

З-під завалів витягли двох людей, а також 86 людей евакуювали. Наразі триває розбір завалів.  

За інформацією повітряного командування “Південь”, сьогодні з 14:00 до 15:00 українські бійці знищували крилаті ракети окупантів, які запустили літаками стратегічної авіації Ту-95 Росії з акваторії Каспійського моря. 

Бійці зенітних ракетних підрозділів знищили дві крилаті ракети (попередньо Х555 або Х101), які планували удар по Одесі, та два безпілотники оперативно-тактичного рівня, які, ймовірно, корелювали політ ракет і ставили активні перешкоди засобам ППО України.

Ще дві ракети усе-таки влучили у військовий об’єкт і два житлові будинки. 

Нагадаємо, сьогодні унаслідок обстрілів російських окупантів по Харкову поранення отримали чотири людини, також повідомляють про ще двох поранених в селі поблизу Чугуєва.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter