Внаслідок нічного обстрілу в Селидовому загинули троє людей, 12 поранені

Дата: 14 Лютого 2024
A+ A- Підписатися

У ніч проти 14 лютого окупанти обстріляли Селидове Донецької області. Внаслідок цього загинули троє людей і ще 12 – дістали поранення. 

Про це повідомляє Донецька обласна прокуратура. 

Фото: Донецька обласна прокуратура

Так, о 23:30 російські військові вдарили по пʼятиповерховому житловому будинку, зруйнувавши цілий під’їзд. Поранення різного ступеня тяжкості дістали пʼятеро осіб, серед яких троє дітей 7, 12 й 16 років. Також дістав тілесні ушкодження 52-річний чоловік, який проходив повз багатоповерхівку. Потерпілих з мінно-вибуховими травмами, переламами хребта, забоями та осколковими пораненнями доставили до лікарні.

Згодом,  о 1:00, окупанти обстріляли медичний заклад. Від влучання засобів ураження загинули троє цивільних – 38-річна жінка, яка перебувала в лікарні на зберіганні вагітності, та 36-річна мати з дев’ятирічним сином. Також отримали травми шестеро пацієнтів. Найстаршому – 76 років, наймолодшій дитині завтра має виповнитись шість місяців.

Крім того, пошкоджено інші багатоквартирні житлові будинки й автомобілі.

Наразі на місцях продовжують працювати правоохоронці, які здійснюють досудове розслідування в кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни.

Нагадаємо, що в ніч проти 12 лютого російські військові також обстріляли Селидове Донецької області. Поранення дістала жінка та двоє її онуків.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter