Вночі окупанти атакували Селидове: цивільна жінка та двоє її онуків дістали поранення

Дата: 12 Лютого 2024
A+ A- Підписатися

У ніч проти 12 лютого російські військові обстріляли місто Селидове Донецької області. Поранення дістала жінка та двоє її онуків.

Про це повідомили в Офісі генерального прокурора. 

Фото: Донецька обласна прокуратура

Так, 12 лютого 2024 року, близько 00:30, війська РФ вчинили обстріл приватного сектору міста Селидового трьома ракетами С-300. Внаслідок атаки поранення отримала 63-річна жінка та двоє її онуків 10 й 17 років.

Усіх потерпілих з мінно-вибуховими травмами й забійними ранами ушпиталили для надання кваліфікованої медичної допомоги.

Також пошкоджено щонайменше 15 приватних домоволодінь та лінії електропередач.

Фото: Донецька обласна прокуратура

Правоохоронці розпочали досудове розслідування в кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни.

Росіяни обстрілювали й інші населені пункти Донеччини. Зокрема, у Гострому Курахівської громади пошкоджено багатоповерхівку і два приватні будинки. Новогродівка зазнала ракетного удару – там пошкоджено три будинки й адмінбудівлю. Правоохоронці також зафіксували поодинокі обстріли Авдіївки, обстріляно Красногорівку, Георгіївку і Костянтинівку Мар’їнської громади.

Фото: Вадим Філашкін, начальник Донецької ОВА

У Рай-Олександрівці Миколаївської громади пошкоджено газогін, окупанти обстріляли околиці Лиманської та Костянтинівської громад.

У Часовоярській громаді пошкоджено три приватні будинки, стільки ж – у Сіверську. У Соледарській громаді під вогнем перебували Роздолівка, Федорівка і Васюківка. У Званівській громаді обстріляно Переїзне і Верхньокамʼянське. 

Нагадаємо, що 6 лютого в Авдіївці на Донеччині під час російського обстрілу дістав поранення волонтер із Запоріжжя Владислав Маховський, який приїхав евакуювати цивільних з міста.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter