Влада Пакистану втретє за рік заблокувала соціальну мережу TikTok

Дата: 21 Липня 2021
A+ A- Підписатися
Пакистанське управління телекомунікацій (PTA) втретє за поточний рік заблокувало соціальну мережу TikTok. Громадські активісти розглядають рішення про заборону соцмережі як спробу придушити критику країни в інтернеті.
 
Про це повідомляє видання dpa-international.
 

У PTA заявили, що TikTok не вдалося ані впровадити ретельнішу модерацію “аморального та непристойного” контенту на платформі, ані видаляти публікації з недоречним змістом.

Пакистан уперше заборонив соціальну мережу ще минулого року, відповідно до рішення суду через скарги громадськості щодо нібито наявності контенту вульгарного змісту в застосунку.

Пізніше заборона була знята, після дипломатичного посередництва уряду Китаю та запевнення платформи щодо ретельнішої модерації змісту в додатку.

Нагадаємо, що на початку липня поточного року Державна інспекція з контролю у сфері інформатизації та телекомунікацій Узбекистану на підставі закону “Про персональні дані” обмежила доступ користувачам країни до Twitter, TikTok, “ВКонтакте” і Skype. Регулятор назвав приводом для таких дій порушення законодавства під час оброблення персональних даних.

Фотографія обкладинки: з відкритих джерел

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter