Війська РФ завдали ударів по Слов’янську і Краматорську на Донеччині: є жертви

Дата: 18 Лютого 2024
A+ A- Підписатися
Увечері 17 лютого війська РФ завдали ударів по Слов’янську і Краматорську на Донеччині. У Краматорську рятувальники дістали з-під завалів тіла жінки та хлопця. Рятувальна операція триває, під завалами шукають людей.
 
Про це розповіли голова Донецької ОВА Вадим Філашкін та заступник керівника Офісу президента Олексій Кулеба.
 
Наслідки російського удару по Краматорську. Джерело: телеграм-канал Вадима Філашкіна

За словами Філашкіна, росіяни завдали трьох ракетних ударів по Краматорську близько 20-ї години. Одна з ракет поцілила у приватний сектор зруйновано 2 будинки, пошкоджено ще щонайменше 23.

“У Краматорську росіяни поцілили ракетами у промзону та приватний сектор — ймовірно, під завалами одного з будинків перебуває сім’я з 4 осіб, у тому числі два підлітки. Зруйновано 2 будинки, пошкоджено ще 23”, – написав Кулеба.

Згодом Філашкін зазначив, що з-під завалів дістали тіло 47-річної жінки. Припускається, що під завалами перебувають ще 2 людини.

Наслідки російського удару по Краматорську. Джерело: телеграм-канал Вадима Філашкіна

Пізніше Філашкін повідомив про ще одного загиблого у Краматорську. Рятувальники дістали з-під завалів будинку тіло 23-річного хлопця. Станом на 23:46 під руїнами перебувала одна людина.

У Слов’янську снаряд влучив у школу під завалами може перебувати одна людина, розповів Кулеба.
 
Нагадаємо, у Куп’янську на Харківщині, по якому минулої доби російська армія завдала ударів керованими авіабомбами, з-під завалів будинку дістали тіло загиблої жінки. Також відомо про пʼятьох поранених людей.
Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter